Over CAM support

Even voorstellen

Jos van den Brand

Mijn naam is Jos van den Brand, een zeer veelzijdig en ervaren begeleider van bouwprojecten op management en coördinatie niveau. Ik ben oprichter van CAM support, en begeleid voor zowel de zakelijke als particuliere markt het gehele bouwproces van plannen tot realisatie.

Voor specialisaties werk ik samen met vakkundige en betrouwbare adviseurs. Denk daarbij bijvoorbeeld aan ontwerp, duurzaam advies en voor de zakelijke markt huisvesting en conceptuele processen.

Cam support wil en zal een onafhankelijke en betrouwbare partner zijn en blijven. Daarom kiest CAM support ervoor om geen verbindingen en afhankelijkheid aan te gaan met uitvoerende partijen. Uw belang is immers mijn enige doel!

Tijdens het gehele traject heeft u iemand naast u staan waaraan u vragen kwijt kunt en mee u kan sparren. Ik verzorg de communicatie tussen alle betrokken partijen. Op een planmatige manier stuur ik de partijen aan en bij, om voor u het proces gerust en efficiënt te laten verlopen. Mijn zeer ruime ervaring binnen de aannemerij gebruik ik om kosten te besparen en faalkosten te voorkomen. CAM support spreekt de taal en kent de valkuilen! Een investering in mijn bouwbegeleiding verdient zichzelf terug.

CAM support kijkt niet eenzijdig naar alleen het bouwproces. Uw wensen en processen binnen organisaties verliezen we niet uit het oog, om met een brede focus en creatieve manier een nog grotere meerwaarde te zijn.
Vind u het prettig deskundig te worden bijgestaan, komt u er niet uit of weet u niet hoe het aan te pakken? CAM support!